Landenberg

Flera av mina vänner har undrat vart Landenberg ligger någonstans och jag tänkte nu hjälpa er ur denna ovishet.

Landenberg är alltså placerat på den Östra sidan av Amerika. Reser du två timmar (bil) åt ena hållet hamnar du i New York, åker du i stället två timmar åt andra hållet hamnar du i Washington. Jag låter kartan få tala om åt villket håll det ena och det andra ligger, blir för mycket vädersträck att hålla reda på. 10 - 20 minuer från Landenberg ligger även två städer, Newark och Willmington. Till Philadelphia har vi en väg på sisådär 45 minuter.

Hej & Hello!



Nu ger jag mig in i bloggvärlden på nytt, och det känns trevligt att vara tillbaka ska ni veta! Hade egentligen inte tänkt skriva någonting fören jag åkt iväg, men tänkte att... eller tänkte och tänkte, jag är rastlös och där har vi den lilla sanningen :) 

För att göra en kort introduktion av det hela så kan jag berätta lite om planerna... 

... Om exakt två veckor, alltså den 12 September, kommer jag att tillbringa ett år framöver i USA som Au Pair. Där kommer jag bo i ett område som kallas Landenberg och ta hand om femåriga "L" och "J" (tvillingar). Ja. Vid närmare eftertanke så är det ungefär det vad jag vet och hur det går återstår helt enkelt att se. 

HEJDÅ & GOODBYE! (Övar engelskan förstår ni)







Välkommen till min nya blogg!

.


RSS 2.0