Spontant

Så var det detta med bloggandet igen... Heh.

Veckan har beståt av träning, träning och åter träning. Har i princip bott i mina träningskläder. Men kul har det varit, jag verkligen älskar känslan efter ett hårt pass. Det känns ordentligt i kroppen nu. På ett bra sätt.

Förra helgen spenderades tillsammans miss Claeson i Philladelphia. Detta bestämdes sisådär 9 timmar innan avfärd. Utan någon som helst planering satte vi oss spontant på tåget mot Philly.

Vi checkade in på ett hotell, detta tog lite längre tid (två timmar) än väntat i och med att vi bokat på fel datum...Hur man nu lyckas med det.

Inga ledsna miner för det. Väl inne på rummet kopplade vi in iphonen i sterion, höjde ljudet, delade på en mörkchoklad och korkade upp en flaksa vin.

Efter att ha tagit det lugnt på hotellrummet ett bra tag bestämde vi oss för att mätta våra magar. Vi hade blivit informerade om en mexikansk restaurang i närheten och bestämde oss för att kika in. Spontant, som blev lite utav helgens tema, beställde vi in olika smårätter. Dessa var rekomenderade av personalen själv och något av det godaste jag någonsin ätit. Vi lämnade restaurangen några timmar senare med en farligt hög driks på bordet.

Mätta och belåtna fortsatte vi att utforska Philladelphias barer innan vi tog oss tillbaka till Hotellet igen.

Klockan 11.59 på söndagen checkade vi ut. Frukost på ett mysigt franskt ställe fick bli starten på en shoppingfylld dag. När klockan slog kväll var det dags för oss att ta farväl av staden. Det gjorde vi också. Vi sa även att vi ses snart igen, för detta måste göras fler gånger.


Kommentarer
Postat av: tilda

Men åhhhh. Avundsjuk. Puss på er, vad bra att ni har det bra hjärtat! <3

2012-02-19 @ 09:57:41
URL: http://tildaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0